Aktueel

Vacature: Penningmeester

Stichting Maya heeft een vacature uitstaan voor de bestuursfunctie van penningmeester. Je gaat in deze rol de boekhouding bijhouden, de jaarrekening opmaken en andere taken vervullen. Voor een uitvoerige beschrijving, zie het functieprofiel.

Je start na de zomervakantie en loopt nog tot einde jaar mee met de huidige penningmeester. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Interesse?
mail naar onze voorzitter: willem@stichting-maya.nl

Gezocht: begeleider voor vrijwilligers najaar 2023

Na een succesvol seizoen dit voorjaar, stromen de aanmeldingen voor stages en vrijwilligerswerk voor het najaar binnen.

We zijn dan ook weer op zoek naar een begeleider. Dus ben je eerder in Nepal geweest met stichting Maya en ben je (deels) beschikbaar in de maanden september – december, meld je dan aan.

Maya vergoedt je vliegticket en zorgt voor een appartement in Pokhara. Tevens krijg je een dagvergoeding voor al je onkosten en meer.

Laat van je horen! Mail naar: info@stichting-maya.nl 

Actie voedselpaketten afgerond: ruim 120 gezinnen bereikt.

Dat we samen het verschil kunnen maken, bewijst onze actie met voedselpakketten van afgelopen winter. Hiermee hebben we toen ruim 120 gezinnen bereikt. Dat zijn zeker 500 mensen die een zware maand toch goed doorgekomen zijn.

Hartelijk dank aan iedereen die deze actie gesteund heeft.

De digitale generatie

Amrita is een van de jongeren die jarenlang een Maya schoolbeurs heeft ontvangen. Ruim een jaar geleden ontving ze ook een laptop die ze nu gebruik om online lessen te volgen. 

Zie ook de nieuwsbrief elders op deze website