Help mee

Help mee

Stichting Maya is afhankelijk van giften en donaties om haar werk te kunnen doen. Jaarlijks helpen we duizenden kinderen op weg naar een toekomst met meer kansen. Help mee!

Doneren
Elke gift is welkom, hoe groot of klein ook. Maak je donatie rechtstreeks over op onze bankrekening (voor gegevens zie onderaan de pagina). Voor een eenmalige donatie via bv IDeal klik hier. Bedenk wel: IDeal brengt 8% kosten in rekening aan Maya, een rechtstreekse overboeking is daarom gunstiger.

Maar liever nog zouden we je verwelkomen als ‘vriend van de stichting’ in de vorm van vaste donateur. Maandelijkse donaties maken het voor de stichting namelijk veel makkelijker om vooruit te kijken en projecten te plannen. We kunnen onze hulp dan beter en gerichter inzetten en meer mensen bereiken. Als elke persoon die onze nieuwsbrief leest 10 euro per maand zou doneren, dan zouden we enorm veel extra kunnen doen. Dus doe mee en word vandaag nog vriend van Maya.

Online actievoeren
Naast een individuele donatie kan je ook een actie opzetten en meer mensen bij je actie betrekken. Stichting Maya biedt iedereen de mogelijkheid om online een actie op te zetten en op deze wijze geld in te zamelen voor de kinderen in Nepal. Denk aan een sportieve actie (sponsorloop, fietstocht, Nijmeegse Vierdaagse) of een jubileum. Laat je sponsoren of vraag een bijdrage voor de stichting i.p.v. cadeaus. Ga naar www.geef.nl, en maak een eigen profielpagina aan. Bedenk een naam voor de actie, een korte omschrijving en geef het streefbedrag aan. Daarna vraag je vrienden, collega’s of kennissen om een gift aan Maya. De barometer op de actiepagina houdt precies bij hoeveel geld je hebt opgehaald.

Eenmalig

Help mee door een donatie achter te laten..

Maandelijks

Kies onder kopje 2 "SEPA - doorlopende machtiging"

Bankgegevens
Dit zijn onze bankgegevens:
IBAN rekeningnummer: NL03 RABO 0101026374
Te name van: Stichting Maya
Te: Nijmegen

Word vriend van Maya en doneer maandelijks een vast bedrag. NB. Uw donatie wordt in 4 kwartalen afgeschreven in verband met het beperken van de bankkosten.

Individuen
Ook individuen kunnen actie voeren voor Maya. Je kan bijvoorbeeld de vierdaagse lopen of voor je jubileum i.p.v. cadeaus aan de genodigden een donatie vragen voor de kinderen van Nepal.

Onze sponsors