Sponsorreizen

Sponsorreizen

Reizen voor donateurs, sponsors en vrienden van Maya
Maya projecten bezoeken, de lokale bevolking ontmoeten en Nepal beleven samen met iemand die al meer dan 10 jaar het land, de bewoners en de gebruiken op zijn duimpje kent. We bieden donateurs, sponsors en vrienden van Maya deze bijzondere kans in de vorm van de volgende arrangementen:

A.) Harpan Vallei + Poon Hill trekking
Een 2 weekse reis met een bezoek aan de Kathmandu vallei en haar culturele schatten, een 2 daags verblijf in het authentieke dorp Serachour, een 6 daagse trek door de Annapurna’s, en een paar dagen in het toeristische Pokhara.

B.) Tamang Heritage Trek + Chitwan olifanten safari
Een 2 weekse reis met een 8 daagse trek door het boeddhistische Rasuwa bij de Tibetaanse grens, gevolgd door een 3 daags verblijf in het Chitwan Nationaal Park in het zuiden van Nepal en als afsluiter een bezoek aan de Kathmandu vallei met de highlights van het culturele erfgoed.

C.) Harpan Vallei + Tamang Heritage Trek + Chitwan olifanten safari
Reis B.) uitgebreid met een extra week waarin een bezoek aan de Harpan vallei, alsmede een verblijf in het dorp Serachour wordt aangeboden.

Reis A wordt aangeboden aan individuele reizigers maar ook aan scholieren (met begeleidende leerkrachten!) Voor een impressie van de reis voor volwassenen, lees het verslag van Nel op pagina 2 van de nieuwsbrief van december 2010. Meer foto’s van deze reis vind je op de facebook pagina.