Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Stichting Maya steunt projecten op een twintigtal locaties in centraal Nepal. We maken bij Maya dan ook graag gebruik van de inzet van vrijwilligers en stagiairs om te helpen bij de uitvoering hiervan. Sinds 2007 hebben al meer dan 500 mensen geholpen met het realiseren van deze projecten.

Ook jij kan je steentje bijdragen. Er zijn over het algemeen veel mogelijkheden, zie hiervoor bv deze vacatures. Om een korte algemene indruk te krijgen van vrijwilligerswerk in Nepal kan je dit filmpje bekijken of de speciale facebook pagina voor vrijwilligers bezoeken.

Aanmelding
Het inschrijfformulier kan je hier downloaden. Mail dit ingevuld samen met je CV en motivatiebrief naar info[at]stichting-maya.nl.

Na ontvangst van je inschrijving nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking. We kijken dan naar de match en we bespreken de mogelijkheden. Let op dat onze vacatures niet beperkt zijn tot wat je op deze website aantreft. Vaak zijn er meer mogelijkheden vooral als je een specifieke studie volgt of een bijzondere vaardigheid hebt. Dus als je eigen ideeën hebt, maak deze vooral kenbaaar.